SUCCESVOLLE BIJEENKOMST MET ORGANISATIES, VERENIGINGEN EN ONDERNEMERS

03-07-2023
73 keer bekeken 0 reacties

Een succesvolle bijeenkomst laat de betrokkenheid van organisaties, verenigingen en ondernemers in Nissewaard zien bij de toekomst van hun gemeente.

Meer dan 60 organisaties, ondernemers en verenigingen deelden dinsdag 27 juni hun wensen, dromen en zorgen voor Nissewaard. De middag begon met een plenaire sessie in de kleine zaal, met onder andere de video van de Urban Detective. Daarna werkten de deelnemers in kleine groepen aan een beknopte en gezamenlijke visie voor de deelgebieden (buitengebied, dorpen en Spijkenisse) van Nissewaard. We sloten de avond af met een gezellige borrel, waarbij iedereen de gelegenheid had om de verschillende visies te bekijken en met elkaar in gesprek te gaan. Hier vind je alle inbreng van de bijeenkomst.

Het was een bijzonder waardevolle middag waarin er veel interessante inzichten werden gedeeld. Deze inbreng wordt meegenomen in de omgevingsvisie. Wij bedanken iedereen voor hun inzet en bijdrage aan de toekomst van Nissewaard. 

Afbeeldingen

Reageren

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen